fbpx
Fashion og detaljhandel

 Hvorfor passer denne løsningen så godt til din bransje?

Først og fremst er PCKasse svært enkelt å ta i bruk ved hjelp av intuitiv programvare, touchskjerm, søkefunksjoner, hurtigtaster og strekkodeleser. Løsningen er bunnsolid, stabil og velutprøvd over en lang årrekke. PCKasse florerer av gode funksjonaliteter som fristiller din arbeidshverdag for både tid og frustrasjon.

Enkel logistikk fra kassen eller appen
Med PCKasse har du enkle og effektive rutiner for å ivareta vareflyten i din bedrift.  Gjør bestillinger, varemottak og tellinger rett fra systemet – eller mobilenheten! Skulle din bedrift ha flere lokasjoner eller lager, kan man også enkelt kontrollere varestatus og allokere varer på kryss av disse.

Integrert mot nettbutikken 
Har du nettbutikk fra før av eller er du i vurderingsfasen? Digipos har løsningene som gjør det enkelt for både stor og liten bedrift med en helintegrert løsning. Jobb fra et og samme sted med varedata, bilder, logistikk, ordre og regnskap.  Les mer om våre nettbutikktjenester her. PSST – Vi støtter også multilokasjon for kjeder!

Styr kampanjer og rabatter enkelt
Dagens forbrukere er mer informert enn noensinne, og dermed også svært prisbevisste. Med PCKasse kan du enkelt håndtere rabatter for både den fysiske butikken og på nett. Skulle du ønske å tidsbegrense tilbudet, så håndterer selvsagt systemet dette også!

Til deg som driver liten eller stor kjede
Vi tilpasser løsningen til deg som driver flere butikker eller en større og krevende kjede.  Vi får helheten til å spille på lag i butikk og på nett. Les mer om hva vi kan løse her.

Konkurransefordeler med kundeklubb
Det har aldri vært enklere å få på plass et lojalitetsprogram for å skaffe seg flere repeterende kunder som kjøper mer. Vi tilgjengeliggjør en rimelig lojalitetsplattform med personalisert kundedialog for små og mellomstore bedrifter, integrert med dine systemer.
Les mer om hvorfor og hva her.

Statistikken du trenger
I PCKasse får du en solid og detaljert statistikkmodul som kan tilpasses dine ønsker. Korrekt og punktlig statistikk kan være en av dine største konkurransefordeler, og her får du verktøyene som skal til, for å ta de riktige avgjørelsene basert på riktig data. Les mer om hvilke muligheter du har her. 

Gode grunner og funksjoner du vil digge:

  • Ingen skjulte kostnader
  • Minimalt med opplæring av ansatte
  • Brukervennlig salgssystem
  • Integrert kundeklubb
  • Brukervennlig logistikk
  • Integrert mot regnskap
  • Fakturering blir en lek
  • Integrert mot nettbutikken
  • Støtte for sentrale gavekort og tilgodelapper
  • Tilpasset din bedrifts størrelse

Kontakt Eirik for en prat om Fashion og detaljhandel

Kontaktperson

Eirik Christoffersen
Daglig leder & Salg
97 07 33 10