fbpx
Integrasjoner

Med vår integrasjonsmotor Syncit.no, knytter vi din fysisike og virtuelle butikk sammen i realtid. Det vil si at med denne arbeidsflyten kan du jobbe med alle forretningsprosesser fra ett og samme system.  La systemet ta seg av mesteparten, slik at du kan fristille din arbeidshverdag til viktigere oppgaver 

 

Tilgjengelige integrasjoner

Knytt fysisk butikk og nettbutikk sammen 

Ikke gjør jobben 2 ganger! Med vår løsning jobber du med alle elementene fra ett og samme sted. Vi sørger for at data du trenger, overføres mellom de ulike systemene.  

Fremtidens integrasjons-teknologi  

Mange har et inntrykk av at synkroniseringsoppsett kan både være komplekst og dyrt. Syncit bygger på fremtidens integrasjonsteknologi, som tilgjengeliggjør enkelheten – uten at det koster skjorta.  

Enkelt og helt bindingsfritt 

Med vår HUB termenologi setter vi enkelt opp en integrasjon, uten at en dyr utvikler må jobbe med masse tilpasninger. Dette tilgjengeliggjør effektiv netthandel for flere. 

Tilgjengeliggjør deg på markedsplassen 

I tillegg til at du enkelt knytter din fysiske og nettbaserte butikk sammen, kan vi også bistå med å koble deg på markedsplassen. Syncit samarbeider med blant annet Miinto og Zalando for deg i Fashion, Sport og klesbransjen,  

Totalløsningen for handel i butikk og på nett 

Digipos hjelper deg med ikke bare med å få butikken din på nett, vi hjelper deg også med å selge dem, sende dem og mye mer! Les mer her om våre nettbutikk løsninger her.  

Hva data overfører integrasjonen vår?

Varenavn

Varenummer

Lang beskrivelse

Kort beskrivelse

Leveringstid

Varegrupper / Kategorier

Kunder i PCKasse

Variable produkter

PCKasse MultiLokasjon

Vekt, høyde & bredde

Merke

Lagerstatus

Bilder

Bilder på variasjoner

Enkelt produkter

Parkerte ordre

Webordre

Bestillingsvare

Skjult ved tomt på lager

Eksterne linker

Og mye mer...

Kontakt Eirik for en prat om Integrasjoner

Kontaktperson

Eirik Christoffersen
Daglig leder & Salg
97 07 33 10