fbpx
Integrasjoner

Etter mange års medfart i bransjen, har vi snakket med utrolig mange spennende bedrifter alle med samme ønske om å effektivisere sine systemer og rutiner, for en mer kostnadseffektiv hverdag. 

I majoriteten av kundedialogene våre, har bedriftene hatt et inntrykk om at synkroniseringer av systemer, byr på komplekse oppsett og store investeringer. Ikke med Syncit.  

 

Tilgjengelige integrasjoner

Knytt fysisk butikk og nettbutikk sammen 

Ikke gjør jobben 2 ganger! Med Syncit jobber du med alle elementene fra ett og samme sted. Vi sørger for at data du trenger, overføres mellom de ulike systemene.  

Fremtidens integrasjons-teknologi  

Mange har et inntrykk av at synkroniseringsoppsett kan både være komplekst og dyrt. Syncit bygger på fremtidens integrasjonsteknologi, som tilgjengeliggjør enkelheten – uten at det koster skjorta.  

Enkelt og helt bindingsfritt 

Med vår HUB & API teknologi setter vi enkelt opp en integrasjon, uten at en dyr utvikler må jobbe med tilpasninger. Dette tilgjengeliggjør effektiv netthandel for flere. 

Tilgjengeliggjør deg på markedsplassen 

I tillegg til at du enkelt knytter din fysiske og nettbaserte butikk sammen, kan vi også bistå med å koble deg på markedsplassen. Syncit samarbeider med blant annet Miinto og Zalando for deg i Fashion, Sport og klesbransjen,  

Totalløsningen for handel i butikk og på nett 

Digipos hjelper deg med ikke bare med å få butikken din på nett, vi hjelper deg også med å selge dem, sende dem og mye mer! Les mer her om våre nettbutikk løsninger her.  

Gode grunner og funksjoner du vil digge

Ingen skjulte kostnader

Brukervennlig salgssystem

Overføring av ordre

Overføring av kunder

Overføring av produkter

Oppdatering av varelager

Filtermuligheter

Enkelt å sette opp selv

Fakturering blir en lek

Integrert mot nettbutikken

Gavekort og tilgodelapper.

Vi importerer data fra din leverandør.

Kontakt Eirik for en prat om Integrasjoner

Kontaktperson

Eirik Christoffersen
Daglig leder & Salg
97 07 33 10

 

Loading...