fbpx
Fraktløsning

Digipos sørger ikke bare for at varene dine er synlig på nett, men hjelper deg også med å få dem kostnadseffektivt helt hjem i stua til kunden. Vi går i bresjen for at du skal få best mulig løsninger og pris.

Send varer fra 59,- i hele norge

Den komplette løsningen 

Digipos legger tilrette for supereffektiv håndtering av vareforsendelser fra nettbutikken din.  Når nettbutikkordren er godkjent ved få tastetrykk, vil forsendelsen dukke automatisk opp i ditt EDI system, ferdig utfylt med både kunde og vareinformasjon. Med andre ord selvsagt integrert med Woocommerce nettbutikk. Det eneste du trenger å gjøre, er å velge ønsket fraktmetode og trykke på skriv ut fraktlapp.

GRATIS opphenting i butikk  

Samtidig som du har godkjent og printet ut din fraktlapp, har du også booket opphenting av forsendelsen i din butikken  GRATIS! Helt korrekt, ved få tastetrykk er varen trukket penger for, skrevet ut forsendelseslapp  og booket fraktopphenting. Enklere blir det ikke.   

Ferdigforhandlede priser fra PostNord & Bring

Ikke bare legger vi til rette for de sømløse rutinene, vi presser også prisene for deg! Basert på våre kunders felles totalvolum, sparer vi deg for både tid og penger!

Gode grunner og funksjoner du vil digge

Ingen bidningstid

Gratis support  

Spar tid og penger  

Ingen faste og månedlige kostnader  

Pay Per Use – Betal kun for frakten.

Kontakt Eirik for en prat om Fraktløsning

Kontaktperson

Eirik Christoffersen
Daglig leder & Salg
97 07 33 10

 

Loading...