fbpx
Fraktløsning

Digipos sørger ikke bare for at varene dine er synlig på nett, men hjelper deg også med å få dem kostnadseffektivt – helt hjem i stua til kunden. Vi går i bresjen for at du skal få best mulig løsninger og pris, alt fra en og samme partner – Digipos.    

Send varer fra 59,- i hele norge

Den komplette løsningen med Shipmondo & Digipos 

Digipos er partner av Shipmondo, som sammen med Digipos legger til rette for en supereffektiv håndtering av din nettbutikk ordre. Når nettbutikkordren enkelt er godkjent i ditt kassesystem, dukker kundeforsendelsen automatisk opp i Shipmondo, ferdig utfylt med kunde og forsendelsesdata. Det eneste du trenger å gjøre, er å velge ønsket fraktmetode og skrive ut fraktlabel.   

GRATIS opphenting i butikk  

Samtidig som du har godkjent og printet ut din fraktlabel, har du samtidig booket opphenting av forsendelsen i din butikk  GRATIS! Helt korrekt, ved få tastetrykk er varen trukket penger for, skrevet ut forsendelseslabel  og booket fraktopphenting. Enklere blir det ikke.   

Ferdigforhandlede priser fra PostNord  

Ikke bare legger vi til rette for de sømløse rutinene, vi presser også prisene for deg! Basert på våre kunders felles volum, når vi ut med gode priser til våre kunder. Spar tid og penger med Digipos i dag du også!  

Kontakt Eirik for en prat om Fraktløsning

Kontaktperson

Eirik Christoffersen
Daglig leder & Salg
97 07 33 10