fbpx
Fraktløsning

Med Digipos fraktavtale får du en tid og pengebesparende tjeneste, hvor vi går i bresjen for å skaffe deg gode forsendelsespriser og effektive arbeidsrutiner med vår EDI. Digipos har inngått en avtale med flere ekspeditører som Postnord, Bring, DHL og fler for forsendelser i innland.

Effektive rutiner

Digipos legger tilrette for effektiv håndtering av vareforsendelser fra nettbutikken din.  Når nettbutikkordren er godkjent, vil forsendelsen dukke automatisk opp i vårt EDI system, ferdig utfylt med både kunde og vareinformasjon. Det eneste du trenger å gjøre, er å velge ønsket fraktmetode og trykke skriv ut fraktlapp.

Muligheter for opphentingsavtale

Samtidig som vi tilbyr smidig håndtering av forsendelsene, har vi også muligheter til å fremforhandle avtaler for opphenting av varene dine. Alle varer over 35 kg, vil uansett automatisk bli opphentet. Kontakt oss  for å høre om mulighetene. 

bedre priser fra ekspeditørene

Ved å ta del av våre fraktavtaler, blir du en del av et større volum du vanligvis ikke ville hatt selv. Dette danner grunnlag for at vi kan forhandle bedre priser for deg og din bedrift hos ekspeditørene. Dette sparer deg for tid og penger. 

Support inkludert 

Ikke bare tilbyr vi bedre priser og gode rutiner, men vi blir også ditt eneste kontaktpunkt for support.

Vi bistår deg effektivt med fraktspørsmål, prising, etterlysning av pakker med mer, inkludert uten ekstra kostnader.

 

Gode grunner og funksjoner du vil digge

Ingen bidningstid

Gratis support  

Spar tid og penger  

Ingen faste og månedlige kostnader  

Pay Per Use – Betal kun for frakten.

Kontakt Eirik for en prat om Fraktløsning

Kontaktperson

Eirik Christoffersen
Daglig leder & Salg
97 07 33 10