fbpx
Restaurant og Servering

Butikkdataløsningen er selve hjertet og hjernen i din bedrift. Det er derfor kritisk viktig for deg som driver at du velger både riktig løsning og samarbeidspartner. Med Digipos får du en partner som både forstår din bransje og dine forretningsprosesser.

Hvorfor passer denne løsningen så godt til din bransje?   
Først og fremst er PCKasse svært enkelt å ta i bruk ved hjelp av intuitiv programvare, touchskjerm, søkefunksjoner, hurtigtaster og strekkodeleser. Løsningen er bunnsolid, stabil og velutprøvd over en lang årrekke. PCKasse florerer av gode funksjonaliteter som fristiller din arbeidshverdag for både tid og frustrasjon. 

Servitørappen rett i lomma  

Med PCK servitør applikasjon har du hele kassebildet, rett i lommen på servitøren. Dette gjør det svært enkelt for servitøren å ta ordre korrekt, kommunisere med kjøkken, gjøre oppsalg og selvsagt, ta betalt. Les mer om servitørappen her.  

QR Bordbestilling  

Ekspeder kunden øyeblikkelig med en QR kode bestillingsløsning på bordet. Kunden skanner QR koden og er derifra automatisk merket med bordnummer. Ordren kommer automatisk ut på kjøkkenet ved bestilling. Fristill tiden til servitørene og fokuser på bedre spiseopplevelser. Les mer om QR kode bestilling her.   

Funksjonaliteten du trenger  

PCKasse er utviklet samsvar med kolleger i din bransje, for tross alt – dere vet best. Det betyr at løsningen både er bunnsolid og har funksjonene din restaurant trenger.  

Til deg som driver liten eller stor kjede 

Vi tilpasser løsningen til deg som driver flere butikker eller en større og krevende kjede. Vi får helheten til å spille på lag i restauranten og på nett. Les mer om hva vi kan løse her. (lenke til kjede.)  

Konkurransefordeler med kundeklubb  

Det har aldri vært enklere å få på plass et lojalitetsprogram for å skaffe seg flere repeterende kunder som kjøper mer. Vi tilgjengeliggjør en rimelig lojalitetsplattform med personalisert kundedialog for små og mellomstore bedrifter, integrert med dine systemer.

Statistikken du trenger 

I PCKasse får du en solid og detaljert statistikkmodul som kan tilpasses dine ønsker. Korrekt og punktlig statistikk kan være en av dine største konkurransefordeler, og her får du verktøyene som skal til, for å ta de riktige avgjørelsene basert på riktig data. Les mer om hva muligheter du har her. (lenke til statistikk.)  

 

Gode grunner og funksjoner du vil digge:  

 • Ingen skjulte kostnader  
 • Minimalt med opplæring av ansatte 
 • Brukervennlig salgssystem 
 • Grafiske bordkart  
 • Kan tilkobles vekt  
 • Støtte for kjøkken og barprintere  
 • Samkjøring mellom ulike kjøkken  
 • Muligheter for å lagre oppskrifter  
 • Integrert mot regnskap  
 • Håndterminal med app for effektiv bordbestilling og mersalg! 
 • Støtte for sentrale gavekort og tilgodelapper 
 • Tilpasset din bedrifts størrelse  

Kontakt Eirik for en prat om Restaurant og Servering

Kontaktperson

Eirik Christoffersen
Daglig leder & Salg
97 07 33 10

 

Loading...