fbpx
Kasseløsning

Butikkdataløsningen eller POS som vi kaller det, er selve hjertet og hjernen i din bedrift. Det er derfor kritisk viktig for deg som driver, at du velger både riktig løsning og samarbeidspartner. Med Digipos får du Norges råeste PCKasse leverandør som ivaretar både systemene og kompetansen, for hele verdikjeden din bedrift trenger.  

Din bransjeekspert  

Alle bedrifter er unike! Vi finner løsninger som passer deg og din bransje, slik at du får maksimalt utnytte av din arbeidshverdag. Dropp unødvendig dobbeltarbeid & jobb effektivt med riktig løsning. Les mer om hvordan vi hjelper din bransje & kjede her. 

Fleksibel service og support    

Vi tar kundeservice på alvor og gir deg den hjelpen du trenger, når du trenger det.  Les mer om vår forutsigbare supportfunksjon her.  

100% Økonomisk kontroll

Ved å velge kasse og ordresystem fra Digipos, hjelper vi alltid våre kunder med å digitalisere og effektivisere bedriftens forretningsprosesser. PCKasse har et bredt spekter av integrasjoner og regnskapsutlegg mot de aller fleste regnskapssystemer.  

Fleksibel maskinvare  

På lik linje med selve programvaren, er det vel så viktig at maskinvaren støtter opp om totalløsningen slik den skal. Med fleksibel leieavtale, kjøp eller leasing fra Digipos, har du de beste forutsetningene og garantiene igjennom hele avtaleperioden.

De innovative løsningene 

Endringer skjer fortere enn noensinne og det er derfor viktig å ha en partner med tæra ytterst i skospissen. Vi har løsningene som hjelper deg i fremtidens teknologikappløp. Les mer om våre apper, takeaway løsning og selvbetjening her.  

Totalløsningen for handel i butikk og på nett 

Digipos hjelper deg ikke bare med å få butikken din på nett, vi hjelper deg også med å selge produktene dine, sende dem og mye mye mer! Les mer her om potensialene på nett her.

Gode grunner og funksjoner du vil digge

Ingen skjulte kostnader

Brukervennlig salgssystem

Integrert kundeklubb

Brukervennlig logistikk

Integrert mot regnskap

Bordbestilling med QR kode

Servitørapp for servitøren

Automatiser serviceordre

Fakturering blir en lek

Integrert mot nettbutikken

Gavekort og tilgodelapper.

Vi importerer data fra din leverandør.

Kontakt Eirik for en prat om Kasseløsning

Kontaktperson

Eirik Christoffersen
Daglig leder & Salg
97 07 33 10