fbpx
Butikkdata

Med vår butikkdatatjeneste leverer vi etter forventningene man kan kan ha til et moderne kasse, logistikk, restaurant og butikkdatasystem. Med vår kompetanse og  PCKasse systemet, tilpasser vi løsningen etter din bedrifts behov.

Din bransjeekspert  

Alle bedrifter er unike! Vi finner løsninger som passer deg og din bransje, slik at du får maksimalt utnytte av din arbeidshverdag. Dropp unødvendig dobbeltarbeid og jobb effektivt med riktig tilpasset løsning. Les mer om hvordan vi hjelper din bransje & kjede her. 

Fleksibel service og support    

Vi tar kundeservice på alvor og gir deg den hjelpen du trenger, når du trenger det.  Les mer om vår forutsigbare supportfunksjon her.  

Integrert med regnskapet

Ved å velge kasse og ordresystem fra Digipos, hjelper vi alltid våre kunder med å effektivisere bedriftens forretningsprosesser. Med PCKasse leveres det et bredt spekter av integrasjoner og regnskapsutlegg mot de aller fleste regnskapssystemer.  

Fleksibel Maskinvare

På lik linje med selve programvaren, er det vel så viktig at maskinvaren støtter opp om totalløsningen slik den skal. Med fleksibel leieavtale, kjøp eller leasing fra Digipos har du de beste forutsetningene og garantiene igjennom hele avtaleperioden.

De innovative løsningene 

Endringer skjer fortere enn noensinne og det er derfor viktig å ha en partner med tæra ytterst i skospissen. Vi har løsningene som hjelper deg i fremtidens teknologikappløp. Les mer om våre apper, takeaway løsning og selvbetjening her.  

Totalløsningen for handel i butikk og på nett 

Digipos hjelper deg ikke bare med å få butikken din på nett, vi hjelper deg med hele forretningskjeden. Les mer her om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å lykkes både på nett og i butikk. 

Gode grunner og funksjoner du vil digge

Ingen skjulte kostnader

Meget brukervennlig

Integrert med kundeklubb

Få kontroll på logistikken

Integrert mot regnskap

Bordbestilling med QR kode

Servitørapp

Automatiser serviceordre

Fakturering blir en lek

Integrert mot nettbutikken

Gavekort og tilgodelapper.

Vi importerer data fra din leverandør.

Kontakt Kjetil for en prat om Butikkdata

Kontaktperson

Kjetil Kalaoja
Kundeansvarlig
926 82 287