fbpx
Kasseløsning

Butikkdataløsningen eller POS som vi kaller det, er selve hjerte og hjernen i din bedrift. Det er derfor kritisk viktig for deg som driver, at du velger både riktig løsning og samarbeidspartner. Med Digipos får du Norges råeste PCKasse leverandør, som ivaretar både systemene og kompetansen for hele verdikjeden din bedrift trenger.  

Din bransjeekspert  

Får å få maksimalt ut av en hektisk arbeidshverdag, er det viktig å ha systemene som fristiller tid og frustrasjon. Les mer om våre løsninger og hvordan vi hjelper din bransje & kjede her. 

Fleksibel service og support    

Vi tar kundeservice på alvor og gir deg den hjelpen du trenger, når du trenger det.  Les mer om vår forutsigbare supportfunksjon her.  

100% Økonomisk kontroll

PCKasse støtter selvsagt kommunikasjon med ditt regnskapssystem.   

Vi hjelper deg og din regnskapsfører med å jobbe smartere, kjappere og rimeligere. Les mer om hva systemer vi støtter her.   

Fleksibel maskinvare  

På lik linje med selve programvaren, er det også viktig at maskinvaren spiller på lag slik det skal. Med fleksibel leieavtale eller leasing fra Digipos, har du de beste forutsetningene igjennom hele avtaleperioden.  

De innovative løsningene 

Endringer skjer fortere enn noensinne og det er derfor viktig å ha en partner med tæra ytterst i skospissen og henger med i svingene. Vi har løsningene som hjelper deg i fremtidens teknologikappløp. Les mer om våre apper, takeaway løsning og selvbetjening her.  

Totalløsningen for handel i butikk og på nett 

Digipos hjelper deg med ikke bare med å få butikken din på nett, vi hjelper deg også med å selge dem, sende dem og mye mer! Les mer her om våre nettbutikk løsninger her.  

Gode grunner og funksjoner du vil digge

Ingen skjulte kostnader

Brukervennlig salgssystem

Integrert kundeklubb

Brukervennlig logistikk

Integrert mot regnskap

Bordbestilling med QR kode

Servitørapp for servitøren

Automatiser serviceordre

Fakturering blir en lek

Integrert mot nettbutikken

Gavekort og tilgodelapper.

Vi importerer data fra din leverandør.

Kontakt Eirik for en prat om Kasseløsning

Kontaktperson

Eirik Christoffersen
Daglig leder & Salg
97 07 33 10