fbpx
Verksted og produksjon

 Hvorfor passer denne løsningen så godt til din bransje?   
Først og fremst er PCKasse svært enkelt å ta i bruk ved hjelp av intuitiv programvare, touchskjerm, søkefunksjoner, hurtigtaster og strekkodeleser. Løsningen er bunnsolid, stabil og velutprøvd over en lang årrekke. PCKasse florerer av gode funksjonaliteter som fristiller din arbeidshverdag for både tid og frustrasjon. 

Enkel logistikk fra kassen eller appen 
Med PCKasse har du enkle og effektive rutiner på å ivareta vareflyten i din bedrift.  Gjør bestillinger, varemottak og tellinger rett fra systemet – eller mobilenheten. Med mobilenheten kan også medarbeidere fra verkstedet enkelt hente varer, skanne dem og legge dem til verkstedordren – slik forebygger man svinn!  

Få digital kontroll på servicedordrene  
Med PCKasse legger vi tilrette for enkle og gode rutiner for mottak, prosess og avslutning av verksted & serviceordre. Systemet ivaretar også at kunden alltid er orientert via SMS og epost. Vi tilpasser løsning til din bedrifts behov.  

Integrert mot nettbutikken  
Har du vurdert eller er du allerede på nett? Vi gjør jobben svært mye enklere for både stor og liten bedrift med et helintegrert system. Jobb fra et og samme sted med varedata, bilder, logistikk, ordre og regnskap. Vi støtter også multilokasjon til kjeder! Les mer om våre nettbutikktjenester her.   

Til deg som driver liten eller stor kjede
Vi tilpasser løsningen til deg som driver flere butikker eller en større og krevende kjede. Vi får helheten til å spille på lag i butikk og på nett. Les mer om hva vi kan løse her. 

Konkurransefordeler med kundeklubb  
Det har aldri vært enklere å få på plass et lojalitetsprogram for å skaffe seg flere repeterende kunder som kjøper mer. Vi tilgjengeliggjør en rimelig lojalitetsplattform med personalisert kundedialog for små og mellomstore bedrifter, integrert med dine systemer.

Les mer om hvorfor og hva her. 

Statistikken du trenger
I PCKasse får du en solid og detaljert statistikkmodul som kan tilpasses dine ønsker. Korrekt og punktlig statistikk kan være en av dine største konkurransefordeler, og her får du verktøyene som skal til, for å ta de riktige avgjørelsene basert på riktig data. Les mer om hva muligheter du har her. 

 

Gode grunner og funksjoner du vil digge:  

  • Ingen skjulte kostnader  
  • Minimalt med opplæring av ansatte 
  • Brukervennlig salgssystem 
  • Integrert kundeklubb 
  • Brukervennlig logistikk  
  • Integrert mot regnskap  
  • Fakturering blir en lek 
  • Integrert mot nettbutikken  
  • Støtte for sentrale gavekort og tilgodelapper 
  • Tilpasset din bedrifts størrelse  

Kontakt Eirik for en prat om Verksted og produksjon

Kontaktperson

Eirik Christoffersen
Daglig leder & Salg
97 07 33 10

 

Loading...