fbpx
små og store kjeder

 Hvorfor passer denne løsningen så godt til din bransje?  
Først og fremst er PCKasse svært enkelt å ta i bruk ved hjelp av intuitiv programvare, touchskjerm, søkefunksjoner, hurtigtaster og strekkodeleser. Løsningen er bunnsolid, stabil og velutprøvd over en lang årrekke. PCKasse florerer av gode funksjoner som fristiller din arbeidshverdag for både tid og frustrasjon.

Sentralt register
Med PCKasse kan du enkelt operere med både sentralt vareregister og kunderegister. Varer kan styres fra ett og samme sted, slik at utsalgene automatisk vil få vareoppdateringer og opererer med de samme varedata. Kundedatabasen er også sentral, slik at kundenes data er lik, uavhengig av lokasjonen.

Vareoppslag og vareallokering
For kjedebutikkene er det alfa og omega at transparensen mellom avdelingene fungerer knirkefritt. Med PCKasse kan den enkelte butikk enkelt sjekke varestatus i andre avdelinger, samt overføre dem fra en butikk til en annen.

Sentrale gavekort og tilgodelapper
Med PCKasse kan du utstede både sentrale gavekort og tilgodelapper, slik at kunden kan benytte seg av disse uavhengig av lokasjon. Utsteding av både gavekort og tilgodelapper, er svært enkelt.

Statistikker og Dashboard
I PCKasse får du en solid og detaljert statistikkmodul som kan tilpasses dine ønsker. Korrekt og punktlig statistikk kan være en av dine største konkurransefordeler, og her får du verktøyene som skal til, for å ta de riktige avgjørelsene basert på riktig data. 

Netthandel for kjeden
Har du vurdert eller er du allerede på nett? Vi gjør jobben svært mye enklere for både stor og liten bedrift med et helintegrert system. Jobb fra et og samme sted med varedata, bilder, logistikk, ordre og regnskap. Digipos leverer også uttestet funksjonalitet for hent i butikk og speiler data med den enkelte lokasjon. Vi integrerer også med markedsplassen Zalando og Miinto! Les mer om våre nettbutikktjenester her. 

Kundeklubb for kjeden
Det har aldri vært enklere å få på plass et lojalitetsprogram for å skaffe seg flere og repeterende kunder som kjøper mer. Vi tilgjengeliggjør en rimelig lojalitetsplattform med personalisert kundedialog for små og mellomstore bedrifter, integrert med dine systemer.
Mer om hvorfor og hva her. 

Gode grunner og funksjoner du vil digge:  

 • Ingen skjulte kostnader  
 • Minimalt med opplæring av ansatte 
 • Brukervennlig salgssystem 
 • Integrert kundeklubb 
 • Brukervennlig logistikk  
 • Integrert mot regnskap  
 • Fakturering blir en lek 
 • Integrert mot nettbutikken  
 • Støtte for sentrale gavekort og tilgodelapper 
 • Tilpasset din bedrifts størrelse  

  Kontakt Eirik for en prat om små og store kjeder

  Kontaktperson

  Eirik Christoffersen
  Daglig leder & Salg
  97 07 33 10

   

  Loading...