fbpx
Nettbutikk

Ved å velge Digipos som din kommende samarbeidspartner på nett, får man ikke bare levert en profesjonelt fungerende plattform, men også et helt komplett handelssystem på nett. En partner for alle prosesser & tjenester man måtte trenge for å jobbe mer lønnsomt &  effektivt, for å faktisk oppnå de målene man setter til en slik investering.

 

Nettbutikk med Digipos  

Digipos jobber & utvikler primært i verdens mest brukte E-Handelsplattform, Woocomerce. Våre rådgivere & utviklere har jobbet i en årrekke med å optimalisere prosesser og metodikk, slik at ingenting er umulig. Vi tilpasser design, layout og løsninger slik at det passer perfekt til din bedrift og ditt konsept. 

Integrasjoner som får til flyten     

Etter mange års medfart i bransjen, har vi snakket med utrolig mange spennende bedrifter. Alle med samme ønske, en mer effektiv flyt i systemer og rutiner. Dette gjør Digipos ved å få tingene til å snakke sammen og resultatet blir en langt mer kostnadseffektiv hverdag. Og det beste av alt? Det trenger ikke koste skjorta. 

Markedsføring som fungerer  

Digipos forstår det er vanskelig å skille seg ut i dagens digitale jungel. Med over 15 års erfaring med å skape suksess på nett, har vi funnet formelen og metodikken som har hjulpet mange av våre kunder med mer penger på bunnlinjen, flere leads og lønnsom nettbutikkdrift. Prøv oss ut risikofritt med fornøydhetsgaranti!

Kundeklubben som har alt 

Det har aldri vært enklere å få på plass et lojalitetsprogram for å skaffe seg flere repeterende kunder, være attraktive ovenfor nye og ivareta eksiterende bedre enn før. Diller er verktøyet som gir deg det ekstra konkurransefortrinnet. Visste du at ifølge Inc.com så koster det fem til ti ganger mer å hente en ny kunde, som å ivareta en eksisterende en?

Varen helt hjem til kunden 

Digipos sørger ikke bare for at varene dine er synlig på nett, men hjelper deg med å få dem kostnadseffektivt – helt hjem i stua til kunden. Vi går i bresjen for at du skal få best mulig løsninger og pris, alt fra en og samme partner.  

Totalløsningen for handel i butikk og på nett 

Digipos hjelper deg med ikke bare med å få butikken din på nett, vi hjelper deg også med å selge dem, sende dem og mye mer!

Design & Funksjonalitet 

Digipos jobber & utvikler primært i verdens mest brukte E-Handelsplattform, Woocomerce. Våre rådgivere og utviklere har jobbet i en årrekke med å optimalisere prosesser og metodikk, slik at ingenting så langt er umulig. Vi tilpasser design, layout og løsninger slik at det passer perfekt til din bedrift og ditt konsept. Sammen legger vi gode løsninger og strategier som funker for deg. 

B2C og B2B nettbutikk 

Med våre nettbutikkløsninger tilpasser vi formålet og formen din plattform skal ha. Dette betyr at du ikke bare kan selge til forbrukere, men bedrifter også. Med gode B2B funksjonaliteter som egne innlogginger, spesialrabatter, faktura muligheter med PCKasse mm.  er du godt rigget for ethvert behov.  

Fleksibel support og driftsavtale 

Uavhengig av hvor enkelt og ivaretatt systemet og rutinene er, vil det alltid dukke opp utfordringer, endringer og spørsmål. Da er det viktig å ha en forutsigbar og fleksibel driftsavtale, som jobber for minst mulig feilkilder og best mulig hjelp om uhellet skulle være ute. Våre driftsavtaler inneholder:  

Gode grunner og funksjoner du vil digge

Ingen skjulte kostnader

Bygget med WooCommerce

Integrert kundeklubb

Brukervennlig logistikk

Integrert med Google Ads / Analytics

Integrert med Facebook / Instagram

Bygget på robuste server i Norge

Betalingsløsning

Integrasjon mot markedsplasser

Integrert med PCK og flere

Automatisk rapportering

Vi importerer data fra din leverandør.

Sjekk ut noen av våre prosjekter

Kontakt Eirik for en prat om Nettbutikk

Kontaktperson

Eirik Christoffersen
Daglig leder & Salg
97 07 33 10