fbpx
De innovative løsningene

Endringer skjer fortere enn noensinne og det er derfor viktig å ha en partner med tæra ytterst i skospissen og henger med i svingene. Vi har løsningene som hjelper deg i fremtidens teknologikappløp. Les mer om våre apper, takeaway løsning og selvbetjening her.  

Selvbetjening

 

Med selvbetjening fra PCKASSE fristiller du enkelt køen og trykket fra den bemannede kassen. Det gjør bestilling og betaling svært enkelt for både deg og kunden.

Med vår selvbetjente løsning får du en forlengelse av ditt stasjonære kassepunkt. 
Her har du også mulighet til å koble til vekt, og den kan plasseres hvor som helst i ditt lokale
– mindre kø i kassen og mer fornøyde kunder
– en rask måte å handle på
– oppgir pris pr vare i kassebildet
– oppgir totalsum
– reduserte personalkostnader og muligheten til å øke service hvor det betyr noe
– effektiv bruk av ansattkort og fakturering

https://www.pck.no/pck-serveringsbransje

Statistikk

 

I PCKasse får du en solid og detaljert statistikkmodul som kan tilpasses dine ønsker. Korrekt og punktlig statistikk kan være en av dine største konkurransefordeler, og her får du verktøyene som skal til, for å ta de riktige avgjørelsene basert på riktig data.

Hvordan bruke statistikk med PCKasse

Statistikk kan brukes til mange ulike formål, og med vårt system kan du gjøre dette så enkelt eller detaljert som du selv ønsker. Ved å ta i bruk dynamisk statistikk kan du skreddersy din statistikk til å omhandle akkurat de elementene som er aktuelle for å heve din bedrift. Det finnes omfattende valgmuligheter, og dette administreres ved enkle valg i hovedmenyen hvor du foretar avhukinger på de områder du ønsker statistikk på.

 

Følg data live på min.pckasse.no

Som bedriftseier eller nøkkelperson i bedriften, kan det være svært hendig å ha tilgangen på noen av bedriftens nøkkeltall, uavhengig av hvor du måtte være. På min.pckasse.no har du livedata både på pc og mobil, når du måtte ønsker det. Du kan sjekke avdelinger, omsetning, varegrupper, salg per time og regnskap. Under regnskap kan du da søke på fakturanummer, se fakturajournal, kassejournal eller journalkopier. 

 

PCK Dashboard PCK Dashboard er en webside som gir deg samlet oversikt over alle dine butikker, eller din ene butikk. Løsningen gir deg god oversikt over budsjetter mot reelle oppnåelser i livedata. Man kan enkelt selv definere datoutvalget selv eller benytte ferdige knapoper for i dag, i går, denne uken, forrige uke, i år eller i fjor.

Funksjoner versjon 1: Link til demo: http//pckasse.no/dashboard?code=demo

 • Legg budsjetter pr. dag – pr. butikk
 • Omsetning mot rabatt, budsjett eller i fjor
 • Antall ordre, ordrelinjer og enheter
 • Snittsalg, enheter eller linjer

Funksjoner versjon 2: Link til demo: http:/pckasse.no/dashboard/numbers.aspx?code=demo

 • Legg budsjetter pr. dag – pr. butikk
 • Omsetning for perioden mot samme periode i fjor
 • Perioden i år g perioden i fjor mot budsjett
 • Avanse i kr og % for perioden mot perioden i fjor
 • Snittsalg for perioden og for perioden i fjor
 • Antall ordre for perioden og for perioden i fjor

 

Detaljert varestatistikk

På varenivå kan du kontrollere hvilke varer det selges mest av, opp mot varer du tjener mest på. På denne måten kan du optimalisere varebeholdningen med varer som selger bra og gir gode marginer. Du kan også enkelt få oversikt over varer som selger bra i noen sesonger og hvilke som har lengre lagringstid.

I tillegg kan man følge med på om det er noen tilsynelatende sammenheng mellom vareplassering og salg. Med slik informasjon blir det lettere å forutse etterspørsel, planlegge og optimalisere varesortiment for å øke omsetning. Ved å benytte seg av varestatistikk kan man også lage salgsstrategier for salg, mersalg, oppsalg eller kryssalg.

 

Kundestatistikk

Dersom man benytter seg av kunderegister i PCKasse, kan man også innhente informasjon om kundens handlemønster, og på bakgrunn av dette arrangere målrettede og relevante kampanjer. PCKasse lar deg kommunisere med kunden både via SMS og epost – noe som gir deg muligheten til å skreddersy kampanjer direkte fra kassen og rett i lomma på kunden.

Statistikk over ansatte

Bruk PCKasse til å planlegge ressursbruk bedre!
For de fleste bedrifter finnes det et forbedringspotensial, og ved å undersøke når det er flest kunder opp mot når det er mest salg, vil man kunne ha mulighet til å bemanne deretter og spare bedriften for store utgifter.

Ved å kjøre slik statistikk kan man også planlegge god opplæring og finne relevante fokusområder for den ansatte. Hvem har høyest salg? Hvem har høyest snittpris per salg? Hvem står for høyest omsetning – til hvilke dager? Dersom man kartlegger hva gode selgere gjør for å høyne omsetningen, kan man bruke denne informasjonen i opplæring av andre ansatte og sammen spille hverandre gode.

PCK Håndterminal:

Hvorfor gjøre det komplisert når det kan gjøres enkelt? Med PCKasse Håndterminal gjør vi varetelling, varemottak, bestilling og ordrehåndtering rett ifra lommen. PCKASSE Håndterminal er en gratis app, uten begrensninger på brukere.

Varetelling

Senk tidsbruken på varetelling med appen som hele staben kan ta i bruk samtidig. Løsningen kan brukes med kamerateknologi fra eksisterende telefoner eller i kombinasjon med en mobil skannerenhet.

Varebestilling

Skann varene som skal bestilles enkelt med mobilenheten din og send direkte til leverandør på epost. Løsningen kan brukes med kamerateknologi fra eksisterende telefoner eller i kombinasjon med en mobil skannerenhet.

Ordre fra mobil til kasse

Med ordrefunksjonen kan man enkelt skanne produkter i felten og overføre dem til kassebildet. Dette er en unik funksjon som er tidsbesparende, om man skal ha mange elementer med på en ordre eller forhindre svinn ved å bruke materiell til en verkstedordre.

Enkle varemottak

Skann varene rett fra pallen med mobilen i lommen og oppdater systemet ditt. Slik sikrer du både svinn og kontroll i en hektisk hverdag.

PCK Servitør App

«Servitør» er en mobilapplikasjon som er integrert med PCKasse. Den har samme menyer og hurtigtaster som datakassen og gjør bordbestillinger svært effektiv.

Dropp de gule lappene, glemte betalinger og kunder som venter på bestillingen sin. Ta enkelt ordre fra mobilen, bestillingene går til riktig produksjonsdel og ta betalt ved bordet, stort enklere blir det ikke.

Dette gir også rom til å trene dine kolleger, til å aktivt fylle opp glassene og drive med mersalg.

Løsningen gir også full tilgang mellom kassepunkt og mobilapplikasjon til enhver tid. Alle ordre kan behandles fra alle enheter.

Her er et utvalg av funksjoner i Servitør applikasjonen:

 • Krever ikke oppsett
 • Samme meny/hurtigtaster som på PCKasse
 • Parkering på bord
 • Betaling av parkert bord
 • Direkte betaling (uten å parkere)
 • Splitting av bord, enten til nytt bord eller betaling
 • Servitør kan ha egne favorittvarer – Feks «Dagens rett»
 • Alternativer, slik som i PCKasse – f.eks. godt stekt, potetvalg mm
 • Kan definere egen meny/favorittaster hvis ønskelig
 • Kan angi pris på varer med 0 i pris
 • Gode priser på utstyr ifra Digipos

 

Kontakt Kjetil for en prat om De innovative løsningene

Kontaktperson

Kjetil Kalaoja
Kundeansvarlig
926 82 287