fbpx
Bar og uteliv

Butikkdataløsningen eller POS som vi kaller det, er selve hjerte og hjernen i din bedrift. Det er derfor kritisk viktig for deg som driver, at du velger både riktig løsning og samarbeidspartner. Med Digipos får du Norges råeste PCKasse leverandør, som ivaretar både systemene og kompetansen for hele verdikjeden din bedrift trenger.  

Hvorfor passer denne løsningen så godt til din bransje?    
Først og fremst er PCKasse svært enkelt å ta i bruk ved hjelp av intuitiv programvare, touchskjerm, søkefunksjoner, hurtigtaster og strekkodeleser. Løsningen er bunnsolid, stabil og velutprøvd over en lang årrekke. PCKasse florerer av gode funksjonaliteter som fristiller din arbeidshverdag for både tid og frustrasjon. 

Bestill digitalt med QR kode 

Ekspeder kunden øyeblikkelig med en QR kode bestillingsløsning på bordet. Kunden skanner QR koden og er derifra automatisk merket med bordnummer. Ordren kommer automatisk ut på kjøkkenet/baren ved bestilling. Fristill tiden til servitørene og fokuser på bedre spiseopplevelser. Les mer om QR kode bestilling her.   

 

Funksjonaliteten du trenger  

I systemet har vi lagt til rette for effektive knapper, som definerer både drinker og enkeltvarer. Du får også muligheten til å legge inn oppskriftene på dine drinker, slik at bartenderne alltid har disse tilgjengelige.
Systemet fungerer også offline om nettet skulle dette ned, men vi har alltid sikret dine data igjennom lagring av dine data i skyen. 

 

Statistikken du trenger 

I PCKasse får du en solid og detaljert statistikkmodul som kan tilpasses dine ønsker. Korrekt og punktlig statistikk kan være en av dine største konkurransefordeler, og her får du verktøyene som skal til, for å ta de riktige avgjørelsene. Les mer om hva muligheter du har her.  

Til deg som driver liten eller stor kjede 

Vi tilpasser løsningen til deg som driver flere butikker eller en større og krevende kjede. Vi får helheten til å spille på lag i restauranten og på nett. 

 

Gode grunner og funksjoner du vil digge:  

Ingen skjulte kostnader  

Minimalt med opplæring av ansatte 

Brukervennlig salgssystem 

Integrert mot regnskap  

Fakturering blir en lek 

Integrert mot nettbutikken  

Registrer salg på ansattkort. 

Støtte for sentrale gavekort og tilgodelapper 

Tilpasset din bedrifts størrelse

Kontakt Eirik for en prat om Bar og uteliv

Kontaktperson

Eirik Christoffersen
Daglig leder & Salg
97 07 33 10