fbpx

Roya Beauty ble startet i april 2019 av Henriette. Henriette er utdannet hudpleier og planen for Roya Beauty var i utgangspunktet en hudpleiesalong med salg av hudpleieprodukter og makeup.

Det ble valgt å tilføye interiør i varesortimentet, da det tidligere hadde vært interiør/gavebutikk i lokalene. «Det gav oss flere ben å stå på for å en liten bedrift på bygda i Hægebostad kommune.»

Salg av interiør i kombinasjon med hudpleiesalong viste seg raskt å være en god kombinasjon, så varesortimentet har økt betraktelig siden oppstart.

Roya Beauty har egen instagramkonto @royabeauty_interior som har vokst med følgere over hele landet, noe som trigget tanken om nettbutikk. «Vi fikk stadig forespørsler om nettbutikk og om vi sender varer.»

Nettbutikk var helt nytt for oss, her trengte vi hjelp helt fra starten! Digipos dukket opp da vi søkte på nett, det ble en perfekt match!

Hva synes du om Digipos som leverandør?
Ikke bare skulle nettbutikk på plass, men også en ny kasse og et system som kunne integreres med nettbutikken, vi trengte noen som kunne hjelpe oss med en komplett løsning. Digipos har et kunnskapsrikt og behjelpelig team som har hjulpet oss på en fantastisk måte fra første dag. Vi trenger fortsatt hjelp iblant, da er de raskt på sak og løser utfordringene for oss!

Ville du anbefalt oss videre til andre kunder og evt. hvorfor?
Hvorfor vi valgte Digipos? De er en av få bedrifter som kunne levere oss en komplett løsning så vi slipper forholde oss til forskjellige leverandører. De leverte oss nettbutikk, pc kasse, fraktavtale og hjelp innen markedsføring. I tillegg fikk vi en veldig fin presentasjon i forkant og vi følte oss trygge på at vi ble ivaretatt som kunde. Vi anbefaler gjerne Digipos videre, og det har vi allerede gjort, det jobbes nå med nettside for Helicon AS.

Loading...