fbpx

Kompanii

Kompanii har eksistert siden 1987 i Arendal og tilbyr klær, sko og tilbehør til den moderne mann fra kjente merkevarer. Med fokus på service og kvalitet har de alltid kunden i fokus.

Vi er så heldige å få samarbeide med Kompanii i form av nettbutikk, kassesystem, frakt og digital markedsføring. Her kan du lese om Kompanii og dems erfaringer med våre tjenester.

Målgruppe, hvor lenge har bedrift levd og hva kan kundene forvente å møte hos deg? 

20-50 aldersgruppe, moderne mann som bryr seg litt ekstra om bekledning.

Besøkende hos Komapnii kan forvente:

  • Å bli møtt med ett smil
  • En pen, stilfull og uhøytidlig, men seriøs atmosfære.
  • En clean og moderne butikk som er oversiktlig og lett å finne frem i.
  • Thomas er alltid åpen for en prat om hva det måtte være, men spesielt klær eller fotball er gjengangerne i samtalene her.

Hva syns du om Digipos som leverandør?

Jeg er veldig fornøyd. Er det noen problemer så rydder de opp. Jeg føler meg trygg på at dersom det skulle oppstå noe så kommer dere til å fikse det på kort tid. Dere er kjappe til å svare, og det er bare å ringe dersom det skulle være noe prekært.

Har vi løst noen utfordringer for deg, med tjenestene vi leverer?

Jeg hadde før kun en hjemmeside med litt informasjon på. Dere hjalp meg å få bygget en nettbutikk. Dette fører til at folk kan bestille når som helst fra butikken, og se produkter jeg har der. Mange kommer inn og viser bilde fra nettbutikken og sier de gjerne vil prøve eller kjøpe en slik genser f.eks.

Er det noe du savner i samarbeidet med Digipos?

Hvis jeg skal nevne noe, så kunne kanskje vært litt mer proaktive på å gjennomgå nettbutikken jevnlig for å se på potensielle utviklingsmuligheter eller bugs som kan fikses der.

Ville du anbefalt oss som leverandør til andre og hvorfor/hvorfor ikke?

Ja, det ville jeg. Har faktisk allerede gjort det.

Kjetil fikk seg en liten makeover på kundebesøk. Det er ingen tvil om at disse gutta vet hva de driver med!

Vi er alltid glade for å høre fra deg! Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker du å lære mer om hva vi tilbyr? Ikke nøl med å ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet. 

Kontaktskjema