fbpx

Grimstad Vertshus

Grimstad Vertshus, en allsidig etablissement som omfatter kafé, hotell, selskapslokaler for ulike anledninger og catering, har en stolt historie som strekker seg tilbake til 1882. Per Atle begynte sin tjeneste på vertshuset det året, og i 1991 overtok han styringen.

Digipos har vært en pålitelig partner for Grimstad Vertshus ved å levere PC-kasseløsninger. Dette har vært med på å effektivisere vertshusets drift, fra håndtering av bestillinger i kafeen til organisering av større arrangementer og cateringtjenester.

Vår kundeansvarlige, Kjetil, besøkte Grimstad Vertshus under en begivenhet hvor de imponerte med deres kapasitet til å håndtere rundt 250 gjester samtidig som de tilbød cateringtjenester.

Hvorfor valgte du å samarbeide med oss?

Det hele startet med at jeg kjente Eirik fra tidligere, og stolte på han.

Per Atle forteller at han egentlig var veldig skeptisk til et nytt system da han var godt vandt med det gamle, men han stolte på Eirik, og ble overasket over hvor enkelt og godt PCKasse funket for han.

-Det var litt dyrere enn hva jeg hadde fra før, men absolutt verdt det!

Hva syns du om Digipos som leverandør?

Hvis det oppstår noe, så løser dere de problemene som er der så fort det lar seg gjøre. Veldig enkelt system som er enkelt å håndtere både for de ansatte og meg.

Dere skaper en trygghet ved at dere bare er en tlf samtale unna, fine å prate med og er lette å få tak i.

Regnskap syns også at det er ett veldig lettvint program sammenlignet med det gamle jeg hadde.

Har vi løst noen utfordringer for deg, med tjenestene vi leverer?

Ja, dere er enkle å arbeide med, og hvis det er noe feil så blir det tatt tak i.

ITeam har også vært utrolig gode! Det var stadig utfordringer med internettet her, men etter at ITeam satt det opp så har det ikke vært en eneste utfordring.

Er det noe du savner i samarbeidet med Digipos?

Jeg er en ærlig kar, og det er faktisk ikke noe jeg savner.

Ville du anbefalt oss som leverandør til andre og hvorfor/hvorfor ikke?
Jepp, det har jeg allerede gjort og kommer også til å gjøre fremover.

 

Vi er alltid glade for å høre fra deg! Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker du å lære mer om hva vi tilbyr? Ikke nøl med å ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet. 

Kontaktskjema