fbpx

Padel er en av verdens raskest voksende idretter og ikke uten grunn. Her får du kombinere elementer fra tennis og squash i en racketsport som er både lett å lære og like. Nå Padel er den første innendørshallen av sitt slag i østlige del av Agder, med svært gode fasiliteter.

Nå Padel er en del av historiske Østereng Gruppen og drifter en innendørs padeltennishall på Myrene i Arendal, med 4 doublebaner og 2 singlebaner. I tillegg kan man booke en egen lounge med tilstøtende møterom for grupper som ønsker å kombinere det å spille padeltennis med et møte, eller bare ha en plass å sitte og følge med på andre som spiller. Hallen er helt ubetjent, men det selges kalde drikker, kaffe og snacks fra salgsautomater. I tillegg kan det kjøpes baller og leies racketer for de som ikke har med eget utstyr.

På deres nettside www.nåpadel.no kan du enkelt lese mer og ikke minst svært enkelt booke deg en runde.

Hva synes du om Digipos som leverandør?

Vi samarbeider med Digipos på Digital Markedsføring, som er et område vi selv er helt ‘’grønne’’ på. Det var vanskelig for oss å ta stilling til både hvor vi skulle begynne, hva vi skulle ta i bruk av verktøy og definere målsetninger.

Vi er veldig fornøyde med hvordan Digipos ved Morten har tatt oss igjennom prosessen fra tanke til annonsering. Det har vært enkelt å holde dialog og vi føler oss godt ivaretatt. Det gir stor tillit.

Har vi løst noen utfordringer for deg i vårt samarbeid?

Vi har ikke hatt noen større floker å løse da vi selv er helt nye i gamet, men det har absolutt vært en øyeåpner i å se muligheter. Morten & Digipos har gitt oss innsikt i en ny verden med muligheter til å synliggjøre bedriften vår, hvordan man når riktige potensielle kunder og ikke minst hvordan vi kan publisere innhold mest kostnadseffektivt. Men helt klart, vi hadde ikke klart det uten dem og setter stor pris på regelmessig og god oppfølgning

Ville du anbefalt oss videre til andre kunder og evt. hvorfor?

Jeg har ingen problem med å anbefale Digipos videre. Særlig med bakgrunn i effektiv kommunikasjon og tilgjengelig hjelp når jeg trenger det. Tommel opp.

Loading...