fbpx
Fleksibel maskinvare

På lik linje med selve programvaren, er det også viktig at maskinvaren spiller på lag slik det skal og at du har de beste garantiene om uhellet skulle være ute. Med fleksibel leieavtale eller leasing fra Digipos, har du de beste forutsetningene igjennom hele avtaleperioden.  

Markedsledende garanti og sikkerhet

Digipos er svært opptatte av oppetid og svært klare over hva konsekvensene av nedetid koster! Derfor sikrer vi våre kunder kun kvalitetsutstyr og kvalitetssupport, om uhellet først skulle være ute. Alle våre utstyrskomponenter er sikret med SWAP og Support så lenge du har utstyr på avtale fra Digipos.    

Leie eller leasing – du velger!  

Digipos legger vi tilrette for flere og fleksible finansieringsalternativ av maskinvaren. Velg mellom en fleksibel og direkte leieavtale fra Digipos eller en fast og forutsigbar totalavtale via Brage Finans. Utstyret er sikret med SWAP og garanti så lenge utstyret er på avtale fra Digipos!  

Sett opp selv eller la oss ta jobben

Utstyret kan sendes nøkkelklart for installasjon eller monteres fiks ferdig av en dyktig Digipos kollega. Vi veileder deg selvsagt til mål over telefon, om du velger å installere selv! Utstyret kommer alltid ferdig konfigurert og testet fra vår preppeavdeling.  

Tilpasset ditt bruk  

Vi tilpasser løsningen til deg som driver den enkelte butikk, flere butikker eller en hel kjede. Vi har komponentene og løsningene som får driften så effektiv som mulig.  

Kontakt Kjetil for en prat om Fleksibel maskinvare

Kontaktperson

Kjetil Kalaoja
Kundeansvarlig
926 82 287